PERSONLIG TRÄNING

Har du någon målsättning som du försökt ta tag i men där du inte rör dig i rätt riktning? Har du stannat upp i din utveckling eller är i behov av ny inspiration?

Oavsett vad det kan tänkas vara hjälper jag dig med dina mål utifrån just dina förutsättningar och behov. 

Med mig som personliga tränare kan jag garantera att du får träna enskilt i vår PT-studio utan en massa nyfikna ögon. Detta är bra för dig som vill träna ostört, men också för att hålla social distansering i dessa pandemitider. Boka in ett kostnadsfritt konsultationsmöte så ses vi på PT-Hörnan. Det vi gör på mötet är att prata kring dina mål och hur jag bäst kan hjälpa dig nå dem utifrån hur din nuvarande situation ser ut.

MASSAGE

Har du smärtor i kroppen och känner dig stel? Kanske har du haft en stressig period och känner att rygg och nacke ömmar?

Som certifierad massör med fokus på svensk klassisk med inslag av idrottsmassage kan jag erbjuda dig allt från avslappnande till mer djupgående massage, för att du som kund ska kunna få det du behöver.

Boka in en tid och välj mellan 30, 45, 60 eller 80 minuter. Jag brukar rekommendera 30-45 min om det är mindre fokus (dvs rygg, nacke och axlar), 60 min om det är hel baksida (rygg+axlar & nacke, säte, baksida lår samt vader) samt 80 min om du är i behov av massage på både fram- och baksida.

KOSTRÅDGIVNING

Har du någon målsättning men vill slippa behöva följa någon typ av diet eller ”quick fix”? Då har du hamnat på rätt ställe.

Som kostrådgivare jobbar jag utifrån ditt vardagsliv för att du ska kunna nå dina mål. Jag lägger upp alternativ för hur du bäst når dem med fokus ett långsiktigt tänk. För att bäst få in en ny rutin och ändra en vana behöver man börja smått och jobba sig framåt. Det är inte hållbart att ändra för mycket för snabbt, då man oftast ger upp efter ett par veckor. Jag vill därför hitta sätt där du kan anpassa det nya men fortfarande få vardagen att gå ihop. Där du fortfarande kan njuta av god mat och samtidigt uppnå resultat.

Intresserad? Boka in en kostrådgivningsuppstart så kommer vi igång. Under samtalet pratar vi om din kosthållning, vad du vill sträva mot och hur vi bäst ska jobba mot detta. Du får även göra en Inbody-scan för att se över kroppsammansättningen och få ett tydligare svar på hur kroppen mår och vad vi behöver fokusera på.

PRISER FÖR PT

1 timme                                    750kr

4 timmar                               2 699kr (675kr/h)

8 timmar                               4 995kr (624kr/h)

12 timmar                             7 320kr (610kr/h)

20 timmar                           11 900kr (595kr/h)

30 timmar                           17 700kr (590kr/h)

PRISER FÖR MASSAGE

Klassisk massage, 30 min                       395kr

Klassisk massage, 45 min                       495kr

Klassisk massage, 60 min                       595kr

Klassisk massage, 80 min                       895kr

PRISER FÖR KOSTRÅGIVNING

Kostrådgivningsuppstart                       1290kr

Kostrådgivning (uppföljning)                   690kr

ÖVRIGA PRISER

Konsultation, 30 min                               Gratis

Inbody Scan                                               499kr

I alla pt-paket ingår 55 min träningstid per tillfälle.

Du tränar helt enskilt med mig i vår PT-studio.

Vid uteblivet besök eller avbokning inom 24 timmar innan besöket debiteras du fullt belopp. I dessa pandemitider har vi överseende med att situationer kan ändras, att man umgåtts med någon som testats positivt eller känner symtom själv samma dag. Då är det viktigt att man kontaktar mig så ser vi över olika alternativ för detta.