Jag heter Hanna Björkdahl, jag är 26 år och bor centralt i Karlstad tillsammans med min sambo. Hösten 2015 började jag läsa en treårig idrottsvetenskaplig utbildning med inriktning idrottscoach på Karlstad universitet. Där fick jag upp ögonen för kroppens funktion och vad funktionell träning, kost och framför allt balans kan göra för den allmänna hälsan.

Jag valde därför att läsa ytterligare ett år på Molkom Folkhögskola där jag utbildade mig till Hälsotränare och blev certifierad personlig tränare, massör och kostrådgivare.

 

Sedan januari 2019 har jag jobbat med just dessa tjänster på PT-Hörnan i Karlstad och jag älskar det jag gör. Jag har även en stor passion för löpning, där jag gärna springer långt och länge. Jag har sprungit ett gäng ultralopp där jag får pressa mig själv och kroppen till nya utmanande gränser. Jag har insett att allting är möjligt, bara man har rätt inställning och satsar på rätt träning. Vi är alla olika, med olika förutsättningar och olika målsättningar och kan därför inte träna på samma sätt.

Min anda är att ”kan jag så kan DU!”